čtvrtek 27. srpna 2015

Dovolená s dětmi

Některé z nejlepších prázdnin můžete mít, a to zejména pokud máte děti, mohou být ty, které se konají v karavanu! A rozpočtu přestávky, jako je karavan dovolených, jsou i nadále dělat dobře v nedávné době.


Tak s tímto klíčovým trendem na růst od recese, jaké jsou nejlepší předměty, aby se využít všechny důležité přestávku od domova (a to i když nejste opouští zemi!) S rostoucí popularitou Caravan svátky někoho, kdo má k vytvoření Nová řada Car, Caravan a motor a bytové doplňky.

Podívejte se na deset nejlepších položky níže, než půjdete do zajistit, že máte vše, co potřebujete:
1. Kuchyňské náležitosti, jako jsou utěrky, houby a mycí up kartáčů, čisticí prostředky. Pokud užíváte své zvířátko nezapomeňte na všechny zásadní zvířecích chlupů rotační kartáč, abyste zjistili, co nemají příliš chaotický, příliš rychle! Tento mini rotační kartáč je perfektní, když je prostor omezen.

2. Potravinářské náležitosti, jako je káva, čaj, cukr, máslo, chléb a Trvanlivé mléko. Zjistíte, držák nápojů velmi užitečný při cestování obecně, ale zejména když v karavanu. Tyto držáky muggi pohár jsou perfektní, oni jsou izolační - udržuje nápoje teplejší déle, nenasákavé, takže zůstane čistý a suchý a lze je prát v mýdlové vodě. Můžete strávit dovolená s dětmi, které je velký byt v horách a ubytování pro rodiny s dětmi v babyhouse.

3. Váš mobilní telefon - zejména, pokud si nejste zůstat větší rekreační místo. Pochodeň je také velmi užitečné pro výrobu jistý, že můžete najít svůj karavan po večer ven! Tento mini pochodeň je zvláště užitečná, protože je nejen snadné použití (stání nebo ruční).

Ale je to také užitečný mini ventilátor s měkkými bezpečnostní lopatkami ventilátoru, takže je perfektní, když se věci trochu horké! Je ideální, aby vzali v karavanu, protože to je jak přenosný a kompaktní.

4. Zkontrolujte, zda se v kempu, co prádlo musíte vzít a nezapomeňte ručníky - pro koupání a koupelny.

5. Fly trap: Můžete opravdu litovat zapomněl tohle! Toto balení 4 x Výkonný Fly dokumentů je tradiční metody odchytu mouchy. Tyto lepkavé papírky se zavěsil do pasti nějaké mouchy na kontakt. Jednoduše rozplést a zavěsit k okamžitému použití, s připínáček a visí smyčky za předpokladu, jednoduše zlikvidovat do koše když je plný. Každá trubka může zachytit až 100 mouchy což je perfektní Fly Catcher.

6. V závislosti na tom, co počasí čekáte, karavany jsou známé pro horko ve dne a v noci zima, takže se ujistěte, že máte malou topení v případě potřeby.

7. Pokud jste zůstat na místě s prádelně, že je to dobrý nápad snížit extra objem možná zbytečných oblečení a využitím prádelna zařízení místo! Pro další snížení hlasitosti vašeho oblečení vzít nějaké vakuové pytle příliš, jako je tyto cesty vakuové těsnění taška balení (2 sáčky v balení).

Budou jít dlouhou cestu při snižování objem a dává vám více prostoru. K dispozici jsou dva sáčky (velké a střední), které mohou být opakovaně použity jasné těsnící vaky, a všechen vzduch může být vytlačeny válcování sáček nahoru. Šaty si zachová svůj původní tvar a velikost.

8. Plastové kryty. Chraňte oblečení ve vašem šatníku od prachu a hlavně můry, což může být velký problém. Oni jsou také skvělý způsob, jak snadno stěhování oděv, aby se z vašeho domova a Caravan Holiday.

9. Zvažte Hotel Věšáky zastavit oblečení odráží od kolejnice v karavanu. Nesmíte si myslel o tomto oneBusiness řízení článků, ale někteří zákazníci jistě.

10. Nakonec ... Nesmíme zapomenout ani na toaletní papír! Postarej se o něj a ukončit zbytečné napětí.

Ty přinejmenším musí být celá řada užitečných položek, které mají ve svém karavanu. Jsem si přeje rozloučení s vaší šťastnou cestu.

Viz také záznam o dovolená v čechách s dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat