sobota 26. listopadu 2011

Netřeba umělé řasy, stačí pár trsů

Svůdný pohled je výsadou každé ženy, která se jím může pochlubit. Pokud k vám ale příroda štědrá nebyla, třeba si umět pomoci. Kosmetika věru na vavřínech nespí a neustále nabízí zlepšováky, se kterými můžete být o trošku krásnější. Pokud již nyní vrtíte hlavou, že na umělé řasy se namluvit nedáte, zadržte. Je tu ještě jedna možnost.
Řasy jako panenkaNalepovací řasy jsou sice skvělou možností, jak si vyčarovat zcela nový pohled, ale tato možnost není pro každého. Výborným příkladem je například Kim Kardashian, kterou mnozí pasují za "řasové" sexsymbol. Vy se však k těmto fanouškům radit nemusíte, protože i když její řasy jsou dlouhatánské, sytě černé a pořádně výrazné, vám z toho všeho může vycházet jedině to, že vypadají nepřirozeně. Pravda je na jedné i druhé straně, protože jak už to bývá, každý má svůj vkus i názor.


Nenápadné vylepšeníO tom, že každé ženě se líbí něco jiného, ​​vědí i kosmetické firmy. Množství vychytávek nabízejí odvážnějším milovnicím krásy, ale nezapomínají ani na ty, které si chtějí udržet vzhled přirozenosti. Pokud se k nim řadíte i vy, nad umělými řasami byste hned neměli lámat hůl. Existují totiž jednotlivé trsy řas, které váš pohled vylepší zcela nenápadně, ale za to opravdu efektivně.
Umělé trsyUmělé trsy řas se aplikují mezi vaše přirozené řasy, ale vůbec nimi netřeba "přecpávají" celé oko. Mnoho žen upřednostňuje takové vylepšení pouze ve vnějším koutku oka a jde o způsob opravdu šikovný. Na počkání si tak vykouzlíte o něco svůdnějším pohled, který může připomínat i efekt kočičích očí. Postará se o to jemné prodloužení řas po bocích, což působí opravdu sexy ..
Aplikaci umělých trsů nabízí každý salón, ale hravě ji zvládnete i doma. Stačí vám trsy, lepidlo a pinzeta. Koneček trsu namočíte do lepidla a vsunutí mezi vaše řasy. Dále nic vysvětlovat netřeba, protože to je celá aplikace. Na rozdíl o lepení celých řas se nemusíte obávat nadbytku lepidla či posunutí řas, což je velkou výhodou. Pro viditelný efekt vám postačí i dva - tři trsy, které po nalepení a zaschnutí ještě zvýrazníte spirálou. Váš nový sexy pohled tak může být hotov do několika minut a už si jen užívat obdivné pohledy mužů i žen. Tak co, necháte se namluvit?

Žádné komentáře:

Okomentovat