neděle 25. března 2012

Krásná už za pět minut!

Sotva stíháte ráno snídaně, o make-upu ani nemluvě? Žádný strach - ukážeme vám, jak zvládnete nekomplikované, a přece efektní líčení už za přijatelných pět minut.
Přiznejme si, která z nás se ještě nelíčila ve výtahu či v autě? Ráno čas jakoby jinak plynul, vrásky a to, co je pro nás večer hračkou, nám najednou ráno trvá déle. No a někdy se make-upu raději vzdáme než bychom měli kvůli němu přijít pozdě do práce. Za pět minut, které na něj potřebujete, se však dá stihnout opravdu dost.


Make-up za dvě minutyZákladem každého líčení je hebká pleť. Naneste si proto hned po sprše na pleť hydratační krém, který vytvoří na pleti ideální podklad pro líčení. Počkejte až se vstřebá a překryjte kruhy a jiné nedokonalosti pleti korekční tyčinkou. Tam, kde je třeba, aplikujte i tekutý make-up. Můžete ho nanést kolem úst, na bradu, v okolí nosu - pleť není vždy barevně jednotná a tato místa jsou zpravidla o něco tmavší oční krém než zbytek pleti. Takový základ zafixujte kvalitním transparentním pudrem.
Líčka za pár sekundInspirujte se videem, kde vizážista Fordmodels doporučuje investovat do pudrový tvářenky. Můžete ji nosit s sebou kdekoliv av průběhu dne ji použít na líčka i místo očních stínů. Ráno vám však propůjčí zdravý a svěží vzhled.
Oči za dvě minutyNa celé víčko si můžete nanést oční stín světlé barvy. Do koutků naneste perlovobiely stín, který oči opticky otevře a rozzáří. Pokud chcete ušetřit čas, použijte i na oči pudrovou tvářenku. Tento trik proti vráskám opravdu funguje! V případě, že si potrpíte na výrazných očích ohraničte jejich kajalovou tužkou hnědé barvy. Řasám dopřejte jednu dávku prodlužující řasenky.
Lesk za pár sekundPak už jen stačí přetřít rty leskem na rty. Aplikace rtěnky vyžaduje delší čas a často nejen to - stále platí: čím intenzivnější odstín, tím precizněji líčení. Oproti tomu lesk na rty zvládá každý nanést i za pochodu cestou k parkovišti nebo zastávce. Tak o tři start!

Žádné komentáře:

Okomentovat