sobota 26. listopadu 2011

3x výrazné líčení pro blondýnky

Opravdu jsou ženské blond vlasy takovou výhrou? U mužů možná ano, ale několik blondýnky by věděli pojmenovat pár nedostatků. Kromě tradičních předsudků či vtipů na jejich adresu je tu ještě jedna malá komplikace, kterou musí nést samy před zrcadlem. Výraznější líčení je pro ženy se světlým lookem výzvou a ne vždy musí dopadnout na jednotku ...
Třeba se barev bát?Ženy s blond vlasy se sytějších barev boje z důvodu, aby "neprepálili" celkový vzhled. Výrazné oči mohou oproti světlým vlasům působit příliš nápadně a možná až nejistě, ale nemusí to tak být vždy. Pokud z kosmetického repertoáru vyřadíte černou, šedou a podobné tmavé odstíny, výrazný make-up vám může pomoci k potřebnému výrazu.


1. Do růžovaKdyž začneme růžovou, asi nikoho nepřekvapí. S blondýnkami se tato barva přirozeně spojuje, ale nic špatného v tom nehledejte. Růžová a její odstíny jednoduše bledé looku svědčí a vědí to miliony blondýnek po celém světě. I když bledé, jemné zda nenápadně zbarvené oční víčka dělají svou službu, nebojte se na růžovou trochu přitlačit. Zvýrazněte ní horní víčka, do vnějších koutků aplikujte ještě sytější purpurovou a přidejte i linky v této syté barvě. Černá řasenka na závěr a máte první výrazný make-up, se kterým zůstanete stále tou něžnou blondýnkou.


2. Do modraPokud vám nechybí odvaha, co tak modré stíny? Ty patří k nejobávanějším kosmetickým výdobytkem a třeba s nimi zacházet skutečně opatrně, ale pokud jsou však vaše vlasy zářivé blond barvy, ničeho se nebojte. Svůdný blond make-up si vykouzlíte velmi jednoduše. Krásnou "vodovou" modrou naneste v syté vrstvě kolem celého oka, přesně podle fotografie a dolaďte růžovým leskem na rty a černou řasenkou. Jednoduché a účinné!
3. Do zelenaPro ženy, které rády experimentují s barvami máme ještě jeden hravý tip. Svědčí nejen blondýnkám, ale i rusovláskám a brunetkám. Pořiďte si žluté a zelené stíny a hra může začít. Do vnitřního koutku naneste výrazně žlutou, střed víčka obarvěte do jemně zelené a na vnější straně víčka intenzitu zelené zesilte. Souhra těchto jarních barev vytvoří krásný barevný přechod as černou řasenkou máte výrazný make-up, se kterým budete vypadat nádherně.

Žádné komentáře:

Okomentovat