sobota 26. listopadu 2011

Zvláčňující výživná péče o suchou pokožku těla

Rada NUTRIextra od Vichy pro suchou pokožku v sobě spojuje účinné aktivní látky a příjemné komfortní textury.

I zdravá pokožka bývá někdy velmi suchá. Přirozený zdroj výživy pokožky, který se nachází hluboko v kůži a je tvořen vodou a lipidy, může být narušen. Suchá pokožka ztrácí pevnost, pružnost, je citlivější a spíše stárne.

Navíc je nepříjemně napnutá a může svědit. Tímto problémem v současnosti trpí asi 84% žen. Přitom existuje příjemný způsob, jak pokožce poskytnout dostatečnou výživu, aby byla krásná a vláčná. S řešením přichází Vichy v podobě komfortní tělové péče NUTRIextra.

 

Laboratoře Vichy vyvinuly péči o pokožku těla s jedinečnou koncentrací výživných a hydratačních látek. Péče z řady NUTRIextra obsahuje výživné látky v 23% koncentraci. Aktivními látkami jsou makadamový olej a bambucké máslo. Makadamový olej pomáhá zlepšovat buněčnou soudržnost a vyhladit pokožku, zatímco bambucké máslo vyživuje, hydratuje a zvláčňuje. Tyto aktivní látky tak tvoří ideální kombinaci pro okamžitou hydrataci a výživu pokožky těla.

Pro dosažení maximálního účinku se doporučuje používat celou řadu NUTRIextra - sprchový gel, a péče: mléko nebo krém. Již po jednom měsíci bude vaše pokožka bez známek vysušení (šupinatění a zarudnutí).

Komfort pokožky po prvním nanesení trvá celé dva dny, dokonce i po sprchování. Textury se rychle vstřebávají a nezanechávají mastný ani lepivý film.

Radu NUTRIextra dostanete exkluzivně v lékárnách av nabídce je ve třech variantách: Tělové mléko pro normální a suchou pokožku, Tělový krém pro suchou a velmi suchou pokožku či sprchový gel zabraňující nepříjemnému pocitu pnutí kůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat