sobota 24. března 2012

7 předsevzetí jak být v novém roce ještě krásnější

S beauty předsevzetími je to trochu jiné než se všemi ostatními - není jejich nikdy dost a dodržet jejich je celkem jednoduché. Odstartujte nový rok se sedmičkou předsevzetí, díky kterým se budete cítit i vypadat ještě atraktivnější.
1. Budu dodržovat pitný režim ...... Protože je mimořádně důležitý pro zdraví i krásu. Pokud budete každý den pít minimálně dva litry vody, brzy zaznamenáte úžasné pokroky. Pleť bude svěžejší, zlepší se její stav, zmizí vyrážky. Dokonce i celulitida ustoupí. Ne každá tekutina se však hodí, a tak je důležité z bublinek a vrásky sladkých nápojů přesedlat na čaje, pramenité vody, minerálky i obyčejnou vodu, která získá svěžejší chuť, pokud do ní vytisknete pár kapek pomeranče či citronu.
2. Přestanu si vytlačovat vyrážky ...... Protože je to na pleti vidět. Každý zásah v podobě vytlačování zhoršuje stav pleti, póry jsou viditelnější a větší, vyrážky se zapálí, jsou masivnější, pokožka kolem nich zčervená a pokud to přeženete, vytvoří se na ní krusty. O tom, že vytlačování může dokonce způsobit i trvalé jizvy, ani netřeba mluvit. Problematickou pleť vám pomůže zvládnout kosmetička, pásky na odstranění komedonů a kvalitní péči.
3. Nepřežene to s pinzetou... Protože tenké čárky místo obočí vypadají uměle a přidají vám pár let. Trendy hlásí přirozené oblouky, které stačí jemně upravit pinzetou. Vizážisté svorně tvrdí, že obočí patří k těm partiím obličeje, na které se nevyplatí při líčení zapomínat, protože dodává tváři ráz.
4. Věnuji péči i krku a dekoltu ...... Protože pokud se zanedbá, o pár let bude krk vrásčitý a dekolt botox předčasně zestárlá. Každý den přitom stačí tak málo - důkladné odlíčení krku pleťovým mlékem, mytí, aplikace výživného krému. Dekolt zpevníte speciálními hydratačními krémy, které jsou určeny zvlášť pro oblast dekoltu. Jednou za dva týdny peeling a maska ​​zjemní pokožku, samoopalovací mléko jí zase dodá příjemný letní odstín.
5. Nebudu trápit vlasy ...... Ani fénem, ​​ani přehnaným barvením, ani nekvalitní kosmetikou. Jsou naší korunou krásy, do které se vyplatí investovat. Suché a polámané konce třeba nemilosrdně odstřihnout, rekonstrukční terapie nebo chemistry unaveným pramínkem vdechnou život a vitalitu. Pokud si barvíte vlasy, je lepší aplikovat barvu jen ke kořínkům a zbytek barvy nanést na vlasy jen na pár minut, aby se příliš nevysušily. Samozřejmostí by mělo být výživné sérum, které je uhladí, dodá lesk a zejména vyživí. Vždy když můžete, nechte vlasy volně uschnout, případně nepoužívejte při fénování horký vzduch.
6. Postarám se o ruce co nejlépe ...... Protože ruce jsou naší vizitkou a denně je podáváme množství lidí. Každý škrábanec, skvrna, zanedbaný nehet je na nich viditelný a prozradí jak vážně to s péčí myslíte. Noste s sebou v kabelce neustále malé balení krému na ruce, zvlášť v zimě je nezbytný pro hydrataci pokožky a projděte si jím i lokty, aby byli příjemně hladké. Zkuste po vzoru Julie Roberts ruky každý týden na pár minut ponořit do teplého olivového oleje, který je zvláční a nehty vyživí. Nebo raději otestujete parafínové zábaly?
7. Budu se snažit, aby paty byly vždy hladké ...... Protože iv zimě si zaslouží naši pozornost. Nošení silnějších ponožek, umelinových punčoch a celý den strávený v neprodyšné obuvi našim chodidlům nijak neprospívá, a tak by měla být pedikúra alespoň jednou za měsíc samozřejmostí. Zvládnete ji i samy doma s mechanickou škrabkou ztvrdlé kůže, pemzou a kvalitním balzámem na nohy. Ještě vlhké nohy nakrémujte a zabalte do bavlněných ponožek. Ráno si nebudete vědět vynachválit jejich hebkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat