pátek 13. září 2013

Největší přešlapy krásy

Ať už vás čeká důležité jednání nebo jen obyčejné rande, potřebujete reprezentovat a vypadat jednoduše super. No i malý prohřešek v líčení může vyvolat právě opačný dojem. Takže, na co si dávat pozor?
PLEŤ
Jednou, maximálně dvakrát týdně ošetřete svoji pokožku peeling a zároveň ji promasírujte hydratačním krémem. Samoopalovací přípravky sice slibují perfektní vzhled, ale jejich aplikace vyžaduje určitou praxi. Začátečnicím se snadno může stát, že si na tváři vykouzlí místo zlatavého tónu leopardí skvrny. Stresové vyrážky se objevují zásadně tehdy, když musíte být bez chyby. Vytlačování problém pouze zhorší, proto je ošetřete přípravkem proti akné a zakryjte korektorem make-upu.

Pěkný make-up má být rovnoměrný a musí působit přirozeně. Pozor na tmavou obličej a bílý krk. Make-up má vyrovnat přirozený tón pleti a zakrýt její nedostatky, ne ji obarvit. Tmavý podklad vypadá příliš uměle, proto raději upusťte od touhy zachovat si opálený vzhled. Kupujte ho při denním světle. Make-up nanášejte od středu obličeje směrem ven, doztracena. Zafixujte transparentním pudrem.
OČI
Stíny nanášejte aplikátorem, ne prstem. Pokud chcete mít tmavé oči, na rty volte světlý odstín rtěnky nebo jemný lesk. Platí to i opačně. Vyhýbejte se slepeným řasám a nepěkně vypadají i kuličky na jejich koncích. Nevhodné je opakované nanášení více vrstev řasenky, raději si řasy vytočte pomocí speciálních kleštiček. Pak stačí i jedna vrstva vhodně zvolené řasenky.
OBOČÍ
Obočí nejen rámuje oči, ale dává i hloubku vašemu pohledu. Proto by mělo působit udržované. Když si myslíte, že pokud ho do posledního chloupku vytrháte a sama si nakreslíte hezčí, omyl! Umělé obočí vám přidá pár let a působí velmi nepřirozeně. No ani doslova přirozený tvar obočí ve stylu "Brežněv" vaší kráse nepřidá.

Žádné komentáře:

Okomentovat