čtvrtek 9. ledna 2014

Co musíte vědět o hubnutí?

Přestože se o hubnutí říká poměrně hodně , stále je mnoho lidí, kterým se shodit kila nedaří . Čím to je ? Buď tím, že se jim do tohoto procesu nechce, nebo stále neodhalily tajemství , které je třeba ještě před vržením se " do práce " znát . Zhubnout se totiž dá , jen je třeba vědět jak .
Stačí omezit jídlo ?
Pokud vám někdy napadlo, jestli je strava opravdu tak důležitá pro tvarování křivek , tak vám odpovíme jasně a stručně . Ano ! Její výběrem rozhodujete , kolik energie denně přijmete a kolik z jejích nespotřebovaných zásob se uloží do podoby tuku . Je velký rozdíl mezi kuřecím řízkem s hranolky a mezi kuřecím salátem . Krokem číslo jedna by tedy mělo být odlehčení nejen stravy, ale i její úpravy a přizpůsobit porce .
Která dieta opravdu zabere ?
V tomto případě vás zklameme - žádnou konkrétní dietu vám nedoporučujeme , přestože své příznivce má Dukanovka , Atkinsova i chutná ovocná či čokoládová dieta . Pokud máte dostatek odhodlání, netřeba se držet žádného návodu, protože ten většinou slouží jako prášky na hubnutí dočasné řešení . Nastavte si stravu tak , aby byla dostatečně lehká, ale zároveň výživná a zasycující , a aby se dokázala stát vaším novým životním stylem .
Které potraviny jsou nejhorší ?
Vyvarovat byste se měli jídel, které mají vysokou energetickou hodnotu . Sledujte proto obsah nasycených tuků , cukrů, solí a nezapomínejte , že ani příliš mnoho mouky není ideálem . Opět opakujeme , že strava by měla být lehčí , a tím pádem bude mít i podstatně méně kalorií . Samozřejmě , sledujte i nápoje a jejich obsah , ve kterém je často zbytečně mnoho cukrů.
Třeba cvičit ?
Strava je číslo jedna , cvičení číslo dvě . Pokud však tyto dva procesy zkombinujete , kila budou ubývat podstatně rychleji . Aerobním cvičením totiž tuky přímo spalujete , posilováním vytváříte prostor pro toto spalování a samozřejmě tvarujete svaly .
Kolik se dá zhubnout za měsíc?
Řekněme si upřímně - každý by chtěl zhubnout rychle a trvale. Pokud však nechcete nalomit své zdraví a ztrátu váhy si udržet , držte se doporučených čísel od dvou do čtyř kilo za měsíc. Věřte , že i takové číslo , které se vám možná na první poslech zdá malé, je na těle vidět a postupně udělá velké změny.

Žádné komentáře:

Okomentovat