pondělí 17. února 2014

Obličejová gymnastika: Opravdu zabírá?

Každá tvář vám poví tisíce příběhů . Máme v ní vepsanou bolest, starosti, únavu , ale i radost , veselé vzpomínky či prožívanou lásku. Naše pleť však stárne, ať už se o ni staráme jakkoli precizní . Pokud ji chcete co nejdéle udržet pevnou, jemnou, překrvenou a elastickou , přečtěte si následující řádky . Prozradíme vám, jak proti vráskám a ochabnutí obličejových svalů účinně ( za ) bojovat.

Možná ani jen netušíte, že na naší mimice se podílí až 51 svalů obličeje a šíje, z nichž většinu vůbec nepoužíváme . Právě z tohoto důvodu lety ztrácejí formu a ochabují . Naštěstí se nejedná o neřešitelný problém a tzv. . obličejová gymnastika dokáže vrásky kolem očí poměrně účinně napravit vzniklou Sarapis .

Ještě jste obličejovou gymnastiku nevyzkoušeli ?
V tom případě začněte s danými cviky před zrcadlem . Právě takto zjistíte, zda svaly zapojujete správně. Obličejové svaly nelze v žádném případě posílit grimasami , mrkáním , jídlem, pitím , žvýkáním či smiatím . Jde to jen cvičením .
Co byste měli vědět ?
• Podstata obličejové gymnastiky spočívá ve stahování a jak se zbavit celulitidy uvolňování obličejových svalů, které prokrvují celý obličej , zvyšují příjem kyslíku v buňkách , zrychlují metabolismus a odbourávají odpadní látky .
• Ideální je cvičit alespoň 5 minut ráno a 10 minut večer před spaním , když je vaše pleť odlíčená .
• S některými cviky můžete pracovat i během dne, klidně vedle telefonování , práci s počítačem či vaření večeře.
• Některé kosmetické salony vám za malý poplatek v samotných začátek cvičení poradí a vystříhají vás tak zbytečných chyb , kterými si můžete pouze pokud uškodit.
• Dejte si pozor, abyste dané cviky neprováděli s přílišným jak na celulitidu zanícením , což by mohlo vést až k deformaci pleti.
• Jednotlivé techniky obličejové gymnastiky zvyšují napnutosť pokožky , stejně podporují i kožní buňky v regeneraci , napomáhají lepšímu prokrvení a samozřejmě zmírňují mimické stopy.

Žádné komentáře:

Okomentovat