pondělí 4. srpna 2014

Ve výběru prádla se neshodneme: Muži od nás chtějí sexy prádlo, my pohodlnou

Vypadá to super, když slyšíte, že přítel obdaroval kamarádku spodním prádlem. Vzrušující, erotické, kouzelné ... Je to však skutečně tak? Chtěli byste i vy dostat takový dárek? Většina žen by si totiž koupila úplně jiný druh spodního prádla jako její vybere partner!

Co chtějí na nás vidět muži
Podle studie módní značky Bluebella  mají muži úplně jiný vkus, pokud jde o spodní prádlo jako my. Pokud nám ji koupí, dělají to víceméně pro sebe. Proč? Protože na ženách nejraději vidí erotickou spodní prádlo z krajky, se stužkami, ozdobnými pásy, doplněnou podvazky, korzety. To vše nejraději v červené, bordó nebo černé barvě. Pokud jde o střih kalhotek, měl by být co nejminimálnější, nejlepší jsou tanga. Za velmi sexy považují síťovinu a kůži, či kožené kombinace, které dodávají i té nejjemnější ženě vzhled dominy.


Jakou spodní prádlo preferujeme my?
Ženy, i když si občas obléknou podobnou prádlo, nedělají to rozhodně kvůli sobě, ale kvůli svému partnerovi. Když si máme vybrat, jednoznačně vyhrává pohodlné prádlo s co největším procentem bavlny v tkanině. Pokud jde o střih, žádné tanga, ale klasické kalhotky - úplně jednoduché, bez zbytečných ozdob. Nejoblíbenější barvy prádla podle žen jsou černá, bílá a tělová. Samozřejmě, i pro ženy je důležité, aby prádlo vypadala dobře, ale musí být pohodlná a příjemná.



Sexy prádlo používáme plánovitě
Sexy prádlo má samozřejmě své kouzlo. Oblékáme si ji zejména při prvních sexuálních kontaktech s novým partnerem, nebo když partnerovi chceme udělat překvapení a potěšit ho vzrušujícím večerem. Pozitivem eroticky laděné spodního prádla je fakt, že nám dodává sebevědomí a jistotu. Od toho se odvíjí i kvalita sexu a naše spokojenost se sebou a svým tělem.
Spodek i vrch by měly ladit.

Obě pohlaví se shodneme na tom, že kalhotky a podprsenka by měly spolu ladit. Pokud nejsou stejné barvy, měly by být barevně sladěné. Samozřejmostí je i stylový soulad.

Žádné komentáře:

Okomentovat