středa 24. června 2015

Dítě je na světě, začněte být znovu sexy

Jistě jste už slyšeli, že ženy v těhotenství bývají obzvláště krásné. Ať už je to tím, že vyzařují jakési zvláštní fluidum pocházející ze zázraku mateřství nebo nabývají ženštější křivky, nastávající maminky bývají v tomto období nesmírně přitažlivé.

Dítě je na světě ...
... A okamžitě se v žebříčku hodnot dostává na příčku číslo jedna. Kojení, plenky, uspávání, koupání, už si téměř ani nepamatujete, kam jste odložili kosmetickou taštičku a pohled do zrcadla na sebe hodíte maximálně při čištění zubů. Dítě je na světě a okamžitě se v žebříčku hodnot dostává na příčku číslo jedna.

To vše ale ještě neznamená, že když nemáte čas na investování do péče o sebe, tak je vše ztraceno. O mnohé se totiž dokáže postarat ta nejstarší z matek - příroda. Pokud jste i před otěhotněním holdovali hříšné životosprávě, příchod dítěte by měl tento postoj změnit už během očekávání. V případě, že se rozhodnete miminko kojit, děláte dobrou věc nejen pro něj, ale i pro sebe.


S kojením totiž přichází ještě větší zodpovědnost v oblasti stravy, jelikož všechny živiny, ale také toxiny, které vy přijmete, automaticky posouváte i miminku. Kladením zvláštního důrazu na zdravou stravu posílíte organismus vás oba, a pokud vyloučíte většinu toxinů, ukáže se to i na vaší pokožce a pleti. V nejideálnějším případě se vám velmi vyplatí, pokud při zdravé životosprávě zůstanete i po tom, co na vás dítě přestane být fyzicky závislé.

Tělo se po porodu během dvou měsíců vrací do normálu, časové rozpětí je však individuální. Během tohoto období si ale nedělejte nic z přibytím hmotnosti. Pokud se nevytratí v tomto čase sama, zbavíte se jí později.

Zejména strávíte většinu času opatrováním miminka a zvýšenou tělesnou aktivitou. Ta má většinou za následek, že kilogramy jdou dolů samy pokud dokonalosti vám bude třeba už jen posílit ochablé svalstvo. Pokud jste se cvičení věnovali již dříve, bude pro vás jednodušší naběhnout zpět do starých kolejí a také pokožka a svaly budou vypadat lépe.

Příchod dítěte ale v první řadě přináší s sebou něco, co nekoupíte v žádné drogerii ani v žádném salonu. Radost. Ta sama o sobě je nejlepším kosmetické přípravky. Vezměte si obrázky všech maminek ležících při svých prcka se spokojeným a šťastným úsměvem na tváři. No kdo už jen může být v takovém momentě krásnější?

Žádné komentáře:

Okomentovat